BETALEN

 

Je kunt bij LUXURY ZONE op verschillende manieren betalen: 

- iDeal
- Creditcard
- PayPal

 

iDeal

Bij de volgende banken is het mogelijk om via iDeal te betalen: ABN-AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab bank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot. Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Betaling is eenvoudig en gaat volgens dezelfde (strenge) beveiligingseisen van jouw bank. 

 

Creditcard

De volgende creditcards worden geaccepteerd: VISA, MasterCard en American Express . Jouw gegevens zijn beveiligd tegen toegang van derden. Het factuurbedrag zal binnen enkele dagen na het plaatsen van de order worden afgeschreven.

 

Paypal        

PayPal is een veilige en snelle manier van online betalen zonder dat je jouw financiële gegevens hoeft te delen. Om hiervan gebruik te kunnen maken, heb je een account nodig bij PayPal. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, bankrekening of vanaf jouw PayPal-saldo. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Het enige wat je moet onthouden is jouw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Jouw creditcardnummer, pincodes of andere gegevens zijn niet langer relevant. Naast jouw gegevens zijn ook jouw aankopen beschermd door PayPal. Supermakkelijk en veilig!

 

Algemeen

  • Alle prijzen van de artikelen die via LUXURY ZONE verkocht worden zijn inclusief BTW.
  • LUXURY ZONE doet haar uiterste best om in alle gevallen de juiste prijs te vermelden van artikelen in de webshop. De prijs in de winkelwagen is altijd leidend. Ook als deze verschilt met de prijsaanduiding op andere pagina's in de webshop. 
  • LUXURY ZONE hanteert de besteldatum als aankoopdatum op het afschrift van jouw creditcard.
  • LUXURY ZONE controleert steekproefsgewijs bestellingen met hoge factuurbedragen. Dit doen wij om de veiligheid van jouw betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen.