WE ZIJN OPEN OP AFSPRAAK | BOVEN €75 GRATIS VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

RETOURNEREN

 

Is jouw online aankoop bij LUXURY ZONE toch niet helemaal naar wens, dan kun je het artikel order binnen uiterlijk 14 dagen ruilen of terugsturen. Maar hoe sneller hoe beter, want we verkopen het item natuurlijk graag weer aan een andere klant

 

We krijgen het artikel graag in dezelfde ongedragen en onbeschadigde staat terug zoals je het van ons ontvangen hebt.

 

Dus, artikelen die retour worden gestuurd kunnen niet vergoed en/of geruild worden, indien:

- de originele merk-, prijs- en/of LUXURY ZONE beveiliging labels van het artikel zijn verwijderd en/of verplaatst.
- de eventuele verpakking van het artikel beschadigd is, en/of ontbreekt en/of incompleet is.
- het artikel gedragen en/of gewassen is.
- het artikel gebruik- en/of draagsporen vertoont.
- het artikel vlekken en/of een parfum-/voedsel-/drank-/rookgeur heeft.
- schoenzolen gedragen en/of beschadigd zijn. 
- het artikel beschadigd is en/of je zelf getracht hebt de schade/het gebrek te herstellen.
- de voorgeschreven gebruik- en was instructies van het artikel niet zijn opgevolgd.

 

Je stelt ons vooraf per email (info@luxuryzone,nl) op de hoogte van de retournering. Geef aan welk artikel je wil retourneren en waarom. Vervolgens ontvang je van ons een retournummer, een retourformulier en het retouradres. Retourneringen zonder retournummer en/of retourformulier kunnen helaas niet geaccepteerd worden.

 

De kosten voor je retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je, indien je het pakket aan ons retourneert, om het artikel als pakketpost te versturen mét tracking nummer, zodat je kan zien of het pakketje ook bij ons is afgeleverd. Het retour sturen van jouw aankoop gebeurt namelijk altijd op eigen risico.

Als jouw retour bij ons binnen is en door onze handen is gegaan, ontvang je van ons een bevestiging per mail. Als wij alles hebben gecheckt, storten we het volledige aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na ontbinding terug naar de rekening waarmee destijds betaald is. In het geval van een PayPal-betaling wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort op je PayPal account

 

RUILEN

Het is helaas niet mogelijk om artikelen die via de webshop besteld zijn te ruilen. Als je een artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur zal je een nieuwe bestelling moeten plaatsen en het ontvangen artikel retour sturen. Dit zal als een normaal retour verwerkt worden.

Zou je graag een totaal ander item willen ontvangen dan kan je een nieuwe order plaatsen en het reeds bestelde aan ons retourneren.

Items kunnen wel, mits op voorraad, binnen 8 dagen in onze winkel worden omgeruild voor een andere maat. 


KLACHT

Alle artikelen die wij versturen worden door ons grondig bekeken en gecontroleerd, voordat het artikel naar je wordt opgestuurd. Komt het artikel niet helemaal in goede staat bij je thuis, meld ons dit dan binnen 3 dagen via info@luxuryzone.nl. We zoeken dan zo snel mogelijk naar een passende oplossing.