WE ZIJN OPEN OP AFSPRAAK | BOVEN €75 GRATIS VERZENDING BINNEN 1-2 WERKDAGEN

STORE

YES, WE'RE OPEN!

WIJ ZIJN DINSDAG T/M ZATERDAG OPEN OP AFSPRAAK

VAN 10.00 UUR TOT 18.00 UUR

KLIK HIER OM EEN SHOPAFSPRAAK TE PLANNEN 

LUXURY ZONE

Bij LUXURY ZONE ervaar je een unique shopping experience in fashion en interieur. LUXURY ZONE is een concept store waar kwaliteit en oorspronkelijkheid de belangrijkste pijlers zijn. 

 

STAY SAFE, SHOP SAFE, SHOP LOCAL...

 

Shop veilig op afspraak in de winkel of vanuit huis onze prachtige items via de webshop, per mail via info@luxuryzone.nl of maak gebruik van onze persoonlijke Whatsapp Service via +31683538435. Klik om een afspraak te maken HIER of kijk voor meer informatie bij CONTACT

 

INTERIEURADVIES OP MAAT

Soms kun je wel wat hulp gebruiken bij het stylen en inrichten van je huis. Om je daarbij te helpen kun je bij LUXURY ZONE interieuradvies op maat krijgen. Dit kan eventueel aangevuld worden met het zoeken naar en het leveren van de gewenste interieur objecten. 

Meer informatie? Mail naar info@luxuryzone.nl

HAIR IN PROGRESS

Kom na een unique shopping experience langs bij onze salon HAIR IN PROGRESS voor de ultieme head spa met knip- en kleurbehandelingen. De salon bestaat uit verschillende zones die optimaal zijn voor de specifieke behandelingen.

HAIR IN PROGRESS werkt met hoogwaardige producten van diverse internationale en nationale beauty merken, zoals OWAY, NOIR Stockholm en REDKEN.


HAIR IN PROGRESS is gevestigd op Huizerweg 118 in Bussum.

 

​Kijk voor meer informatie op www.hairinprogress.nl

 

Volg HAIR IN PROGRESS op Instagram en Facebook